Δηλωσεις Πέτσα.
Κατά τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου δεν πραγματοποιηθούν στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αυτά δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Την απόφαση της κυβέρνησης να μην πραγματοποιηθούν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Όπως είπε την απόφαση έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Παράλληλα ο κ. Πέτσας είπε, μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.
Ο κ. Πέτσας παρουσίασε και δεδομένα που δείχνουν ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να τα πηγαίνει καλύτερα από χώρες με παρόμοιο πληθυσμό όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα τόσο σε επίπεδο αριθμού θυμάτων, όσο και σε επίπεδο αριθμού κρουσμάτων.