Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου την ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων μας, γνωστοποιεί ότι.

Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» σήμερα ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε τεστ COVID-19 σε όλους τους τροφίμους και σε όλους τους υπαλλήλους.

Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο τηρούνται απαρέγκλιτα όλες οι εντολές και κατευθύνσεις που δίνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ. Οι τροφιμοί μας (που είχαν ανιχνευτεί θετικοί στον COVID-19 στις αρχές Νοεμβρίου) επέστρεψαν στην καθημερινότητα του Γηροκομείου, επειδή αυτή ήταν η εντολή του ΕΟΔΥ μετά την παρέλευση του 14ημέρου της υποχρεωτικής τους καραντίνας. Οι 16 τρόφιμοι που ανιχνεύθηκαν θετικοί στο πρόσφατο δεύτερο τεστ, έχουν απομονωθεί στην ειδική πτέρυγα που έχει διασκευασθεί στο Γηροκομείο και επί του παρόντος είναι οι περισσότεροι καλά, ενώ ελάχιστοι παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Σήμερα κατέληξε στο Νοσοκομείο 92χρονος τρόφιμός μας. Είχε εισαχθεί θετικός μετά την παρέλευση της 14ήμερης καραντίνας του στο Γηροκομείο. Περί της κλινικής καταστάσεως του συγκεκριμένου προσώπου (πλήρως ενημερωμένοι οι συγγενείς) δημοσιεύθηκε αρνητικό σχόλιο σε γνωστή ιστοσελίδα, το οποίο θα είχε αποφευχθεί εάν μας ζητούντο πληροφορίες.

Μετά την σχετική ομαλοποίηση της καταστάσεως, τα Δ.Σ. των δύο Ιδρυμάτων μας αποφάσισαν, ότι από Δευτέρα 30-11-2020 η ενημέρωση θα συνεχίζεται εβδομαδιαία.

Η δυνατότητα επικοινωνίας των τροφίμων μας με τους συγγενείς τους (τηλεφωνικά και με βιντεοκλήσεις), συνεχίζεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.