«Οι Ελληνοαυστραλοί έχουν συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη κι ευημερία της Αυστραλίας και γιορτάζουμε τον σημαντικό ρόλο που η παροικία σας έπαιξε στην ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της κοινωνίας μας.

Η Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδος είναι συνήθως μια πολύ σημαντική ευκαιρία για τα άτομα ελληνικής καταγωγής να θυμηθούν ένα σημείο-κλειδί της ιστορίας και να γιορτάσουν την Ελληνική κουλτούρα.
Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς όλοι βρισκόμαστε σε μια παγκόσμια κρίση υγείας.
Ο κορονοϊός είναι ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά στα εκατό χρόνια. Απαιτεί από όλους μας να φροντίσουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, ώστε να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί.
Σε μια τέτοια στιγμή, στηριζόμαστε όλοι μας στις αξίες της γενναιοδωρίας, της ειρήνης και του σεβασμού που γνωρίζω πως διατηρεί ψηλά η Ελληνική Κοινότητα. Οι αξίες αυτές μου δίνουν την πεποίθηση πως το έθνος μας θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτήν την κρίση.
Η ζωή έχει αλλάξει. Και θα συνεχίσει να μεταβάλλεται τους επόμενους μήνες.
Είμαστε μια απίστευτη χώρα – και δουλεύουμε όλοι μαζί με μια απίστευτη αίσθηση του σκοπού, ενότητας και συνεργασίας.
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη από την κοινή λογική, την αντοχή και την απλή καλοσύνη της Αυστραλιανής κοινότητας.
Θα το ξεπεράσουμε. Στην άλλη πλευρά, θα βγούμε πιο δυνατοί λόγω της δουλειάς που κάνουμε όλοι μας και των αξιών που διατηρούμε υψηλά.
Κι ενώ ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τους φετινούς εορτασμούς, η εθνική επέτειος των Ελλήνων δεν παύει να είναι μια στιγμή υπερηφάνειας και περισυλλογής.
Οι Ελληνοαυστραλοί έχουν συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη κι ευημερία της Αυστραλίας και γιορτάζουμε τον σημαντικό ρόλο που η κοινότητα αυτή έπαιξε στην ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της κοινωνίας μας.
Εύχομαι στην Ελληνική Κοινότητα τα καλύτερα για το επερχόμενο έτος, και σας ευχαριστώ θερμά για όλα όσα προσφέρετε στην Αυστραλία – αυτό το ειδικό μέρος που αποκαλούμε σπίτι μας».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.