ΠΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑ: Περίπου 180.000 ανθρώπους που έχουν κάνει κράτηση για ταξίδια προς και από μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας αναμένεται να επξρεάσει η 24ωρη απεργία που προκήρυξε για σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 η ΠΝΟ.

24ωρη Απεργία ΠΝΟ – Το δημοσίευμα του INDEPENDENT

Η 24ωρη απεργία της ΠΝΟ, η οποία ανακοινώθηκε τον Ιούλιο, θα επηρεάσει τους τουρίστες που ταξιδεύουν προς και από τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης, της Σαντορίνης και της Μυκόνου στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι επιβάτες που πλήττονται από την 24ωρη απεργία της ΠΝΟ έχουν δικαίωμα επιστροφής χρημάτων και συνιστάται να επικοινωνούν με τον ταξιδιωτικό πράκτορά τους, διευκρινίζει η ανταποκρίτρια της εφημερίδας.

«Η Ελλάδα έχει περίπου 6.000 νησιά, εκ των οποίων 227 κατοικούμενα.

Πολλά δεν έχουν αεροπορικές συνδέσεις με την ηπειρωτική Ελλάδα» σημειώνεται.

Ένας στους πέντε Έλληνες εργάζεται στον πολυάσχολο τουριστικό τομέα της χώρας, η οποία είναι δημοφιλής στους τουρίστες σε όλο τον κόσμο.

«Εφέτος, εκτιμούνταν ότι η χώρα θα φιλοξενήσει 32 εκατομμύρια ξένους ταξιδιώτες – σχεδόν 100% αύξηση από τα 15 εκατομμύρια επισκέπτες του 2010 και υπερπενταπλάσιοι επισκέπτες συγκριτικά με πριν από 10 χρόνια»

γράφει η δημοσιογράφος επισημαίνοντας τη σημασία του τουρισμού για την ελληνική οικονομία.

Οι ακτοπλόοι πρότειναν αύξηση 1% από τις αρχές Σεπτεμβρίου και άλλο 1% από 1ης Ιουνίου 2019, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση της ΠΝΟ, που αντιπρότεινε αυξήσεις 5%.

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.