ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Χάος και ταλαιπωρία την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου από την 24ωρη απεργία ΜΜΜ σε Μετρό και λεωφορεία. Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθεί το Μετρό και τα λεωφορεία. Το Μετρό -γραμμές 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3, δεν θα λειτουργεί όλη τη μέρα λόγω 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργείας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ.

Εκτός από το μετρό, στις 28 Νοεμβρίου η 24ωρη απεργία ΜΜΜ επηρεάζει και τα λεωφορεία τα οποία μαζί με τα Τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Λεωφορείων και των Τρόλεϊ θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Στην απεργία στις 28 Νοεμβρίου θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δρομολόγια Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων Αεροδρομίου.

Εκτός από μετρό, κανονικά θα κινούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού και τα υπόλοιπα σιδηροδρομικά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

24ωρη απεργία ΜΜΜ – Η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ

Παρά τις φρούδες υποσχέσεις της κυβέρνησης για ανάκαμψη της οικονομίας στη «μετά μνημονίων εποχή» η αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζεται.

Το σωματείο μας ως αναπόσπαστο κομμάτι των εργαζομένων της χώρας συμμετέχει δυναμικά στην 24ωρη απεργία στις 28 Νοεμβρίου 2018, διατρανώνοντας την αντίθεση μας στη φτωχοποίηση του λαού.

Διεκδικούμε:

Υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς.

Συνθήκες εργασίας με ανθρώπινα ωράρια και βαρδιολόγια.

Δίκαιο και αξιοκρατικό κανονισμό εργασίας, που θα προκύψει από διαβούλευση εργαζομένων και διοίκησης.

Κάλυψη του συνόλου των αναγκών των αστικών συγκοινωνιών από κρατική χρηματοδότηση.

Ενίσχυση του δημόσιου χαραχτήρα των αστικών συγκοινωνιών.

Προσλήψεις μόνιμου και τακτικού προσωπικού πλήρους απασχόλησης για τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Απαιτούμε:

Φθηνά, γρήγορα κι αξιόπιστα Μέσα Σταθερής Τροχιάς για τους πολίτες.

Μείωση του αφορολογήτου στα λαϊκά νοικοκυριά.

Άμεσο σταμάτημα των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.