24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ: Επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα. Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΜΜΜ: Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν ισχύουν σήμερα τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος).

Παράλληλα, επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα.

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΜΜΜ: Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν, από τις 10:00, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΜΜΜ: Χάος σήμερα 18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

Ακινητοποιημένοι και οι συρμοί του προαστιακού και του ΟΣΕ μετά από αιφνιδιαστική απεργία που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι σήμερα το πρωί. Χθες, σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανέφερε ότι θα δρομολόγια του προαστιακού σιδηρόδρομου και των τρένων θα διεξαχθούν κανονικά.

Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε πως πραγματοποιείται κατάληψη στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στου Ρέντη.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΜΜΜ: Από νωρίς το πρωί παρατηρούνται εικόνες συμφόρησης σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας, όπως στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από τα ύψος των ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό, στις λεωφόρους Κατεχάκη, στο ρεύμα προς τη Μεσογείων, Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, Αλεξάνδρας, Βασ.Σοφίας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, καθώς και στους δρόμους προς το λιμάνι του Πειραιά.

Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς σήμερα εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρο Αθηνών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.