Το 24ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης πραγματοποίησε η Ενορία Κοκκινόρραχης το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022, στο προαύλιο του Ι. Ν. Παναγίας Γιατρίσσης Κοκκινόρραχης. Ο κόσμος για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ενορίας, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο στο ειδυλλιακό τοπίο του αλσυλλίου της Γιάτρισσας.

Την εκδήλωση άνοιξαν, το μέλος του Φιλοπτώχου Ταμείου κ. Βενέτα Γιάνναρη και ο εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, οι οποίοι με ιδιαίτερη συγκίνηση ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ανταπόκριση τους και όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση και την στήριξη της εκδηλώσεως αυτής.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο π. Γεώργιος Μπλάθρας επίτιμος Πρωτοσυγγελεύων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου, που υπό την καθοδήγηση της κατηχήτριας τους κ. Δέσποινας Παπαδοπούλου Κουκούτση, παρουσίασαν ένα πολύ μικρό δρώμενο με θέμα την αγάπη.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι εξαίρετοι νέοι μουσικοί Νεκτάριος Αναστάσιος Κονιδιτσιώτης και Νικόλαος Βαρδαβέλιας, οι οποίοι στο τέλος ξεσήκωσαν τον κόσμο σε ένα όμορφο γλέντι με σουβλάκια και ποτό που είχαν ετοιμάσει οι άντρες του χωριού.

Το Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο Αρχιμ. Σεραφείμ Κοσμάς Αρχιερατικός Επίτροπος Σπάρτης, ο Αρχιμ. Λουκάς Ξουραφάς, ο Πρωτ. Χρήστος Τσαγκαρούλης, ο π. Νικόλαος Κωνσταντάκης, ο π. Ηλίας Βουρβουριώτης, ο π. Παναγιώτης Λάτσης και ο π. Δημήτριος Λεπελής. Επίσης παραβρέθηκαν η τέως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Παπανικολάου, ο Πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Λακωνίας κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκινόραχης κ. Γεώργιος Ηλιάδης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.