240 ΔΟΣΕΙΣ: Θα παρέχεται η επιδότηση δανείων πρώτης κατοικίας στα ευάλωτα νοικοκυριά, προκειμένου να διευκολυνθούν στην πληρωμή των υποχρεώσεών τους.

Με μια νέα εξωδικαστική διαδικασία οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα μπορούν να διασώσουν έμπρακτα την πρώτη κατοικία τους, σε αντίθεση με τον Νόμο Κατσέλη που τους υποχρέωνε να προσφύγουν στα δικαστήρια και να περιμένουν έως 12 έτη για να λύσουν το πρόβλημα.

Με τον νέο μηχανισμό η μηνιαία δόση που θα καλούνται να καταβάλουν οι οφειλέτες θα περιορίζεται στο μισό, σύμφωνα με τον υπουργό.

Παράλληλα, θα παρέχεται η επιδότηση δανείων πρώτης κατοικίας στα ευάλωτα νοικοκυριά, προκειμένου να διευκολυνθούν στην πληρωμή των υποχρεώσεών τους.

Εάν κάποιο νοικοκυριό όμως, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει καμία ρύθμιση, τότε θα του δίνεται η δυνατότητα ώστε να απαλλαγεί από όλα τα χρέη του.

Να ρυθμίζουν τις οφειλές του σε έως 240 δόσεις θα μπορούν οι πολίτες με τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό.

Όπως είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, για το πρόγραμμα «Γέφυρα».

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, η κυβέρνηση θα θεσπίσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τον νέο Κώδικα Διευθέτησης Οφειλών και Παροχής Δεύτερης Ευκαιρίας.

Ανοικτή η εφαρμογή καταχώρησης ποσοτήτων για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις 2020.

Τις ημερομηνίες έναρξης καταχωρήσεων ποσοτήτων στην Εφαρμογή Συνδεδεμένων Καθεστώτων για το έτος ενίσχυσης 2020, ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.