Οι «24 ΩΡΕΣ» μας ταξιδεύουν στο Περιβόλι της Παναγίας μέσω ενός μνημειακού αφιερώματος, φέρνοντας στο φως προσωπικές ιστορίες μοναχών, διακονήματα, αλλά και γεγονότα που ακούγονται, αλλά και βιώνονται από κάθε προσκυνητή…

Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου στις 8 Απριλίου, στις 18:30, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του φέρνουν στον ALPHA Κύπρου το Α’ Μέρος του οδοιπορικού στην ευλογημένη γη.

Στο Α΄ Μέρος τα μέλη της αποστολής ξεκινούν το ταξίδι τους με βάρκα από την Ουρανούπολη.

Φτάνουν στις ακτές του Αγίου Όρους και καταλήγουν στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου, όπου εκεί ζουν δεκάδες Κύπριοι Μοναχοί.

Οι τηλεθεατές θα ακούσουν την ιστορία του Αγίου Όρους, αλλά και της Μονής Βατοπαιδίου, ενώ θα δουν και τον Κωνσταντίνο  Κωνσταντίνου να συνομιλεί με αρκετούς Πατέρες.

Εγκατέλειψαν την κοσμική ζωή με μοναδικό στόχο να σώσουν, όπως λένε, τις ψυχές τους, αλλά και τις ψυχές των συνανθρώπων τους μέσω της προσευχής!

Παράλληλα με τα εντυπωσιακά πλάνα, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από την καθημερινότητα και τα διακονήματα των Μοναχών.

Πώς είναι η ζωή εκεί; Ποια είναι τα πρέπει και τα μη και πώς το Άγιον Όρος καταφέρνει να παραμένει ανάχωμα στον σύγχρονο κόσμο;

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε το Α’ Μέρος του οδοιπορικού στο Άγιον Όρος!
Οι «24 ΩΡΕΣ» καταγράφουν εικόνες και μαρτυρίες αναζητώντας ταυτόχρονα και όλα όσα αναφέρουν οι προσκυνητές κάθε φορά που επιστρέφουν από το Άγιον Όρος.

Το φως στα πρόσωπα των Πατέρων, η αίγλη του Βυζαντίου, αλλά και τόσες ιστορίες…

24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 8 Απριλίου στις 18:30, στον ALPHA Κύπρου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.