Για τους κληρονόμους θα ανοίξει ηλεκτρονική πλατφόρμα για μηδενική γραφειοκρατία, ενώ η καταβολή των αναδρομικών θα γίνει μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2020.

23-29 Οκτωβρίου τα αναδρομικά συντάξεων: Επικουρικές Νοεμβρίου- ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-Όσον αφορά τους 172.222 κληρονόμους δικαιούχους αναδρομικών, δηλαδή χήρες και παιδιά, ο κ. Βρούτσης είπε ότι το ποσό των περίπου 145 εκατ. είναι έτοιμο για καταβολή απλώς θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που ακολουθείται στις κληρονομιές.

Στα ορφανά αμφιτεροπλεύρως, δηλαδή και από μητέρα και από πατέρα, αυξάνεται η σύνταξη σύμφωνα με νέα διάταξη όπως ανακοίνωσε ο υπουργός και προσέθεσε ότι οι δικαιούχοι κληρονόμοι θα πάρουν όλο το ποσό, όχι μόνο το 70% όπως γίνεται στις συντάξεις χηρείας.

Στα τελικά ποσά των αναδρομικών για συνταξιούχους, χήρες, παιδιά και κληρονόμους αλλά και τη διαδικασία καταβολής τους, μίλησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, ο υπουργός Εργασία ανέφερε πως τα αναδρομικά των συνταξιούχων θα καταβληθούν από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου έως τις 29 Οκτωβρίου, ενώ τόνισε πως θα καταβληθούν μαζί με τις κύριες συντάξεις.

Βρούτσης: 23-29 Οκτωβρίου τα αναδρομικά συνταξιούχων.

Πότε θα δοθούν τα αναδρομικά κληρονόμων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.