Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος

Αναφέρει η Μητρόπολη Φθιώτιδος:

17 Νοεμβρίου του 1996 η πόλις της Λαμίας καταστόλιστη και λαμπροφορούσα υποδέχεται με σύσσωμη την παρουσία των Αρχών , του Κλήρου και χιλιάδων πιστών το νέο Ποιμενάρχη της Θεοσώστου, Αγιοτόκου και Ηρωωτόκου Ρούμελης.

Πριν την επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου στην Καθέδρα της Μητροπόλεως τη Λαμία, τον Σεβασμιωτάτο υπεδέχθησαν στα όρια του Νομού Φθιώτιδος οι Αρχές, οι Κληρικοί και οι πιστοί της Επαρχίας Λοκρίδος ετοιμάζοντάς του θερμή και λαμπρή υποδοχή σε Μαρτίνο, Λιβανάτες, Άγιο Κωνσταντίνο, Καμένα Βούρλα και Θερμοπύλες.

Σήμερα 17 Νοεμβρίου του 2017, 21 χρόνια του Σεβασμιωτάτου στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας με την ίδια και περισσότερη αγάπη προσευχόμαστε και ευχόμαστε στον Ποιμενάρχη μας έτη πολλά, γεμάτα υγεία και την από Θεού δύναμη για να συνεχίσει το θεάρεστο Ποιμαντικό, Εκκλησιαστικό, Φιλανθρωπικό, Κοινωνικό και Ιεραποστολικό του έργο.

Βαθυσεβάστως και υικώς

Οι Αρχές, ο Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και οι πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

*Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την Εκλογή, την Χειροτονία και την Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου

21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας 21 Χρόνια στο πηδάλιο της Φθιωτικής Εκκλησίας

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.