2019 ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 1 Ιανουαρίου σήμερα, Πρωτοχρονιά 2019. Καλή Χρονιά σε όλους. Τα πάνω κάτω φέρνει αυτή η χρονιά στα Εκκλησιαστικά δρώμενα της Ελλάδος και της Οικουμένης με ραγδαίες αλλαγές και πρόσωπα έκπληξη.

Έτος αλλαγής και στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το 2019. Οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες και σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανατροπή ΣΟΚ προκαλούν οι αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για πρόσωπο ΒΟΜΒΑ που κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί στο τιμόνι της Ιεράς Μητροπόλεως.

Καλή Χρονιά 2019 – Ευχές για Πρωτοχρονιά και Κάλαντα Πρωτοχρονιάς

Η ανατροπή έγκειται στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ΄΄υπεράνω υποψίας΄΄ και κανενός το μυαλό δεν θα μπορούσε να συλλάβει ότι θα οδηγηθεί σε αυτήν την απόφαση.

Ευαγγέλιο Όρθρου, Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019 – Η Κατά Σάρκα Περιτομή του Κυρίου

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό τοις πάσι ότι υποψήφιοι διάδοχοι για την Εκκλησία της Θεσσαλονίκης ήταν δυο συγκεκριμένοι Μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδος, αγαπητοί και με μεγάλο έρεισμα στους πιστούς.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι Μητροπολίτης. Το συγκεκριμένο πρόσωπο χαίρει της αποδοχής του συνόλου των Ελλήνων, εντός και εκτός συνόρων, καθηλώνει με το λόγο και τα χαρίσματά του.

Ένας βασανισμένος και άξιος Γέροντας που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους με τη δράση του ανά την επικράτεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είναι ο υποψήφιος με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και η αλλαγή αυτή θα γίνει μέσα στο 2019.

Ο άνθρωπος αυτός είναι προσωπική επιλογή του Οικουμενικού Πατριάρχη και δείχνει και τις προθέσεις του Οικουμενικού Θρόνου για τις νέες χώρες.

Ευχές για το 2019 – Καλή χρονιά σε όλους

Είναι προφανές πως δεν αναφέρουμε το όνομα για να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε τον Γέροντα ούτε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αυτή όμως η πληροφορία είναι η είδηση για το 2019.

ΕΜΥ Καιρός – Πρωτοχρονιά 2019: Ευχές για Καλή Χρονιά με χιόνια στις 1 Ιανουαρίου

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.