Τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία αποτελεί το 2019 για τους Χριστιανούς, με τις διώξεις να έχουν λάβει διαστάσεις πραγματικής γενοκτονίας και τα νούμερα να είναι συγκλονιστικά. Η ετήσια έκθεση της οργάνωσης Opendoors αποκαλύπτει.

Το 2019 περισσότεροι από 260 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετώπισαν διώξεις για την πίστη τους, αριθμός αυξημένος κατά 15 εκατομ. μέσα σε ένα μόνο χρόνο, 2.983 θανατώθηκαν και 3.711 φυλακίστηκαν χωρίς δίκη. Οι επιθέσεις σε εκκλησίες και χριστιανικά κτίρια ανήλθαν σε 9.488.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το περασμένο έτος, οκτώ χριστιανοί σκοτώνονταν κάθε μέρα και 23 Χριστιανοί βιάζονταν ή παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους.
Κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα 182 εκκλησίες ή χριστιανικά κτίρια δέχονταν επίθεση, ενώ 102 σπίτια ή καταστήματα Χριστιανών καταστρέφονταν. 309 Χριστιανοί φυλακίζονταν κάθε μήνα.

Η χρήση της τεχνολογίας ευνοεί και ενισχύει τις διώξεις εναντίων των Χριστιανών σε παγκόσμια κλίμακα, δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Opendoors, Ντέιβιντ Κέρι, παρουσιάζοντας την τελευταία έκθεση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.