Αν δεν ηταν ο Σεβασμιώτατος Δωδώνης και ο Σεβασμιώτατος Ζακύνθου να γίνουν Ασφαλιστικά Μετρα στην καταπάτηση 14.500 στρεμμάτων θα ειχε ολοκληρώθει η Απατη navagiogate.

Οι Διακόσιες (200) θιγόμενες οικογένειες δημοσίως καταθέτουμε Πρόταση Δυσπιστίας στην κυβέρνηση για την έως τώρα διαχείριση του Σκανδάλου στα Ορεινά της Ζακύνθου, μονο η Εκκλησία έχει σταθεί στο πλευρό των κατοίκων.

Είμαστε εξαθλιωμένοι οικονομικά και ψυχολογικά. Από τη μια, η κυβέρνηση αγνοεί παντελώς Εμάς τους κατοίκους της Ορεινής Ζακύνθου που έχουμε χάσει τις περιουσίες μας πλησίον του Ναυαγίου από την Απάτη του 2014 και από την άλλη, οι Υπουργοί προχωρούν σε πρωτοβουλίες οι οποίες ευνοούν τους ίδιους Απατεώνες που έκλεψαν την πατρογονική γη μας και τώρα επιχειρούν να βάλουν χέρι και στο τουριστικό αξιοθέατο του Ναυαγίου. Έχετε ξεπεράσει κατά πολύ κάθε όριο στοιχειώδους ανθρωπιάς.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί αγνοήσατε τις πρόσφατες δημόσιες καταγγελίες του κ. Γαλιατσάτου Θ. , πρώην περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και νυν επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης περί εμπλοκής πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στο Σκάνδαλο της Ζακύνθου. Αγνοήσατε τις επερωτήσεις του κ. Αρσένη Κ. προς τον κ. Γεωργιάδη και κ. Θεοχάρη κατά το πρόσφατο παρελθόν και αδιαφορήσατε για τις σοβαρές και πλήρως τεκμηριωμένες πολιτικές συνδέσεις της αγοραπωλησίας – απάτης του 2014 και της Ναυάγιο ΑΕ, που έκανε ο ίδιος κατά την περασμένη εβδομάδα. Αγνοήσατε την προειδοποίηση της κ. Νοτοπούλου, η οποία ευθέως είπε τις προηγούμενες μέρες να μη διανοηθείτε να φέρετε τροπολογία περί Ζακύνθου. Αγνοήσατε σχετική αναφορά του κ. Κεγκέρογλου με την υπόθεση μας στη διάρκεια του Ιουλίου. Αγνοήσατε 3 αναφορές του κ. Βελόπουλου με την υπόθεση μας, απευθυνόμενος σχεδόν προς όλα τα υπουργεία συνολικά τους τελευταίους μήνες.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί αγνοήσατε την αγανάκτηση της Ομογένειας για το Σκάνδαλο της Ζακύνθου. Αγνοήσατε τις τοποθετήσεις του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου (HANC) περί εμπλοκής ανώτατων κλιμακίων της κυβέρνησης στο ξεπούλημα των Ορεινών. Αγνοήσατε τον Πρόεδρο τη Ομογένειας Ματαράγκα Βασίλη, ο οποίος μιλά για εθνικό θέμα αναφερόμενος στην υπόθεσή μας.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί αγνοήσατε πάμπολα δημοσιεύματα των τελευταίων χρόνων με αποκαλύψεις που θέτουν τη Ζακύνθο στο κάδρο του μεγαλύτερου πολιτικού Σκανδάλου της Μεταπολίτευσης.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί αγνοήσατε τον Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονύσιο, με τον οποίο συντασσόμαστε και συμπορευόμαστε οι κάτοικοι των Ορεινών. Αγνοήσατε τις καταγγελίες του περί νομάδων καιροσκόπων και περί καθαρτηρίων μαύρου χρήματος στο νησί. Αγνοήσατε την πολύχρονη συνεισφορά του Προέδρου Διοικούσης Επιτροπής της Μονής Αγίου Γεωργίου των Κρημνών και Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσοστόμου στη Θρησκευτική Ιστορία του τόπου μας.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί αγνοήσατε τον Άγιο Διονύσιο και Άγιο Γεράσιμο που περπάτησαν και έζησαν μοναχικά στα εδάφη που έκλεψαν οι Απατεώνες το 2014 στην Ορεινή Ζάκυνθο.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί αγνοήσατε το Βούλευμα του Ιουνίου του 2020 από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με το οποίο ο πωλητής κ. Χάρος δεν κατείχε ούτε πετραδάκι από τα 14.500 στρέμματα που πούλησε σε μεσιτική εταιρεία το 2014. Αγνοήσατε τις κακουργηματικές πράξεις που απέδιδε στον ίδιο αλλά και σε άλλα 6 άτομα που συνετέλεσαν στο έγκλημα της αγοραπωλησίας 4 Ορεινών Κοινοτήτων και συνολικά του 14% της Ζακύνθου.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί αγνοήσατε το Δήμαρχο κ. Αρετάκη Ν. που έχει καταγγείλει μεθοδεύσεις από τοπικούς παράγοντες του νησιού στα πλαίσια του Σκανδάλου.

Για τη συστηματική άγνοια όλων των παραπάνω και για το γεγονός ότι έχετε προσβάλλει την Ιστορία του Τόπου μας, οι 200 θιγόμενες οικογένειες δημοσίως καταθέτουμε Πρόταση Δυσπιστίας στην κυβέρνηση για την έως τώρα διαχείριση του Σκανδάλου στα Ορεινά της Ζακύνθου. Είτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω αδιαφορίας, η Πολιτεία δε μας έχει στηρίξει ούτε στο ελάχιστο. Τουναντίον, φρόντισαν κάποιοι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Απατεώνων.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.