ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Μετάβαση από και προς την εργασία, που πιστοποιείται με σχετική έγγραφη βεβαίωση του εργοδότη ή άλλα κατάλληλα έγγραφα ή, εφόσον πρόκειται για αυτοαπασχολούμενο, με έγγραφη δήλωση του ιδίου

Μετακίνηση για λόγους υγείας που πιστοποιείται με σχετική ιατρική βεβαίωση

Μετάβαση σε τελετή, κηδεία συγγενών πρώτου ή δεύτερου βαθμού που πιστοποιείται με έγγραφη δήλωση του πολίτη

Μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση για την διασφάλιση της επικοινωνίας με τα παιδιά τους που πιστοποιείται με έγγραφη δήλωση του πολίτη

Εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους.

Μετακινήσεις σε νησιά

Αναφορικά με τη μετακίνηση προς τα νησιά, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως το ζήτημα αυτό θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα και ανάλογα με την εικόνα των κρουσμάτων θα αποφασιστεί η άρση της απαγόρευσης μετακίνησης σε αυτά.

Άλλωστε μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να ανακοινωθούν ειδικά μέτρα για την ακτοπλοΐα και τις μεταβάσεις στα νησιά από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι εξετάζεται η μετακίνηση με πλοία από τις 18 Μαίου, σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες, προκειμένου να ξεκινήσουν τις εργασίες για ανοιγμα των καταστημάτων τους.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών).

Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Προκήρυξη- πίνακας Θέσεων

Απαραίτητο προσόν για την προκήρυξη

Πιστοποίηση Γνώσεων χειρισμού Η/Υ (Λάβετε την εξ αποστάσεως σε 10 ημέρες)

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.