ΟΡΘΡΟΣ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού - Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 - Ώρα 07.30 - Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Ζωντανά. Η Παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία – Όρθρος της Υψώσεως – Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021.

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιοι Ισιδωροι – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 07.30 – Η Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Θα τεθεί προς ευλογία ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ύψωση του Τιμίου Σταυρού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 07.30.

Εορτάζει το ιερό παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού.

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021 της εορτής της της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού – Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Ορθρος
Θεια λειτουργια
Υψωση
Υψωσεως
Τιμιου Σταυρου
Τιμιοσ Σταυροσ
Του Σταυρου
14 Σεπτεμβριου

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.