Κυκλοφορήθηκε και διανέμεται δωρεάν το 22ο ενημερωτικό δελτίο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τίτλο "ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ".

Το δελτίο αυτό ενημερώνει τον φιλόχριστο λαό για τον οικονομικό απολογισμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας, η οποία κατά το παρελθόν έτος 2018 διένειμε σε έργα αγάπης και προσφοράς το ποσό του 1.312.909,41 €.

Από την πρώτη στιγμή της ελεύσεως του στην Φθιωτική Εκκλησία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ενημερώνει τον ευλογημένο λαό της τοπικής μας Εκκλησίας για το κάθε έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολις, πάντοτε με διαφάνεια και αξιοπιστία.

Στην 1η σελίδα του εντύπου αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο «Ταβιθά», ωμιλεί για τη νέα οργανωμένη Φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως , η οποία θα αγκαλιάσει όλα τα ορφανά και απροστάτευτα παιδιά της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, ώστε να μην υπάρχουν αδιέξοδα στα πονεμένα σπίτια, πού έχουν ορφανά παιδιά από Πατέρα ἤ Μητέρα. Η βοήθεια θα είναι πνευματική και υλική.

Ακόμη στο ενημερωτικό αυτό δελτίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν εκτενώς για τις προσφορές των πιστών, των Ενοριών και των Ιερών Μονών καθώς και για όλη την πολύπλευρη, φιλανθρωπική, ποιμαντική και κοινωνική δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως για το παρελθόν οικονομικό έτος 2018.

Η «Παρουσία Αγάπης» διατίθεται δωρεάν στις Ενορίες, τις Ιερές Μονές και στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ένθεον».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.