Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα έργα αναστήλωσης του Παναγίου Τάφου επειδή, όπως είπε, είναι και μηχανικός έδειξε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στον χώρο.

Ξεναγήθηκε μαζί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.

Όπως είπε στον Πατριάρχη Ιεοροσολύμων Θεόφιλο «αυτό το έργο θα μείνει στην ιστορία» προσθέτοντας ότι «είναι ευλογία που έγινε επί των ημερών σας αλλά κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που συνδράμαμε όσο μπορούσαμε. Και πάρα πολύ χαρούμενος είμαι για το πολυτεχνείο και την ανάδειξή του ως ένα από τα κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα με διάσταση διεθνή».

Τον Αλέξη Τσίπρα μαζί με τον κ. Θεόφιλο ξενάγησε η επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του ΕΜΠ, καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου, με την οποία ο πρωθυπουργός έχει προσωπική σχέση μιας και ήταν καθηγήτριά του στο Πολυτεχνείο.

Στην επίσκεψη τον συνόδευσαν οι αναπληρωτές υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Γιώργος Τσίπρας.

Η κυρία Μοροπούλου τους εξήγησε ότι χρησιμοποιούνται οι πλέον εξελιγμένες μέθοδοι και χρησιμοποιείται ως υλικό το τιτάνιο.

πηγή: http://www.protothema.gr/politics/article/635197/tsipras-to-ergo-anastilosis-tou-panagiou-tafou-me-endiaferei-giati-eimai-kai-mihanikos/

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.