Φέτος, κρατώντας σαν «έκπληξη» το περιεχόμενο των «Θησαυρών στον 20ο αιώνα», σας προσκαλούμε να έρθετε με τους γνωστούς και τους φίλους να ζήσετε μαζί μας μία αληθινά ξεχωριστή εμπειρία που θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και πιο πλούσιους για τη ζωή.

Mε την ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος π.Ιερωνύμου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου-Χρυσοσπηλαιωτίσσης (Αιόλου 60, Αθήνα – τηλ. 2103216357) ανά δεκαπενθήμερο ημέρα Πέμπτη, πραγματοποιείται «Συνάντηση Φοιτητριών και Επιστημόνων» αναλύοντας θέματα θεολογικά-κοινωνικά υψηλού επιστημονικού επιπέδου από την πρεσβυτέρα κ. Σοφία Αττάρτ.

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ώρα 6.00 μ.μ. στον εν λόγω Ιερό Ναό θα πραγματοποιηθεί Εορταστική Εκδήλωση από την «Συνάντηση Φοιτητριών και Επιστημόνων» με θέμα: «Θησαυροί στον 20ο αιώνα».
Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα έχει πλούσιο πνευματικό περιεχόμενο, με σπάνια μηνύματα που θ’ αλλάξει τον τρόπο σκέψης για το αύριο.

Πέρυσι όπως μας λέει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Αττάρτ είχε γίνει ανάλογη εκδήλωση με τον τίτλο: «Ομιλούν οι πόλεις», αναφερόμενη στις ευλογημένες πόλεις από τις οποίες πέρασε ο Χριστός στη γη. Χαρακτηριστική ήταν και: «Η Ελλάδα υπό κατάληψη» με την οποίο «ταξίδεψε» το κοινό σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας τους προστάτες Αγίους από κάθε περιοχή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.