Η διάθεση μετά από πολλά χρόνια γάμου, η ρουτίνα και ο ελάχιστος διαθέσιμος χρόνος, ανοίγουν την πόρτα των παντρεμένων στα... sex robots

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων;
Είναι πιθανό να μεταφερθούν στην πραγματικότητα τα σενάρια που παρουσίαζαν ταινίες επιστημονικής φαντασίας, στις οποίες αποφεύγεται η φυσική επαφή λόγω… μικροβίων;
Θεωρείται προάγγελος μίας άλλης εποχής το cybersex;
Ποιος θα είναι ο ρόλος των sex robot, τα οποία κάνουν ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία τους;

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι το μέλλον, το κοντινό μάλιστα, θα αλλάξει ριζικά τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων, ιδιαίτερα δε των παντρεμένων.
Η ανατροπή θα έρθει από την τεχνολογία, καθώς οι κούκλες ρομπότ του σεξ θα αναλάβουν να καλύψουν τη χαμένη σεξουαλική όρεξη που μαστίζει τα σύγχρονα παντρεμένα ζευγάρια, είτε λόγω της καθημερινής ρουτίνας, είτε λόγω αλλαγών στη φυσιολογία των δύο συζύγων, είτε ακόμη και λόγω… περίεργων ορέξεων.

Τα sex robot είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν ικανοποιητική ρεαλιστική αποτύπωση της σεξουαλικής πράξης, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Στο κοντινό μέλλον, σύμφωνα με τους ειδικούς, η αίσθηση θα είναι… καλύτερη από την πραγματική, όπως διαβεβαιώνουν.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η θεαματική αλλαγή που θα επέλθει στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών θα προέλθει τόσο από θέμα διάθεσης, όσο και χρόνου, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ολοένα και αυξάνουν στις σύγχρονες αστικές κοινωνίες, με συνέπεια να μειώνεται αισθητά ο χρόνος που μπορεί κάποιος να διαθέσει στον σύντροφό του.
Τα sex robot θα είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο γραφείο, στο… αυτοκίνητο, στο σπίτι, ακόμη και το πάρκο.

Το σεξουαλικό μέλλον της ανθρωπότητας, λοιπόν, είναι… στην τεχνολογία. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;
Ίσως η νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ανθρώπου και ρομπότ-ανθρωποειδούς!
Ποιος ξέρει;

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.