Δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κατσίκη για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου

“Το νομοσχέδιο έχει αντίκτυπο στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Το ζήτημα έρχεται σε αντίθεση με το σύνολο της κοινής γνώμης” υποστήριξε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Κατσίκης μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Πρόσθεσε επίσης ότι η συζήτηση του νομοσχεδίου αλλαγής φύλου προκαλεί “άλλο ένα ψυχολογικό σοκ στην ελληνική κοινωνία”.

Ο κ. Κατσίκης υποστήριξε επίσης μεταξύ άλλων ότι υπάρχει κίνδυνος να αλωθεί το “άβατο του Αγίου Όρους” από γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε διόρθωση φύλου.
«Προκειμένου η ανάγνωση ορισμένων άρθρων του πρώτου μέρους του νομοσχεδίου να τύχει θετικής προσέγγισης από εμένα και από άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ, καταθέτω πρόταση προκειμένου να συμπεριληφθεί σε άρθρο ως εξής:

Δεν επιτρέπεται η σύναψη γάμου, συμφώνου συμβίωσης και υιοθεσία τέκνων από άτομα που έχουν προβεί σε αυτοπροδιορισμό και διόρθωση φύλου, προχωρήσει σε αλλαγή φύλου» τόνισε ο κ. Κατσίκης.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χθες μιλώντας στον Realfm 97,8 είχε δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου. “Εγώ προσωπικά αναγνωρίζω τα δύο βιολογικά φύλα. Στη βάση αυτού του σκεπτικού, του δεδομένου και της πραγματικότητας, η διόρθωση φύλου γινόταν με τον νόμο του ’76.

Σήμερα απλά και μόνο με μία δήλωση, να διορθώνω το φύλο μου, αυτή η διόρθωση σε τι θα συμβάλει, σε τι θα ωφελήσει; Εκτός εάν δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση στην κοινωνία. Είναι ερωτηματικά τα οποία θα τα θέσω στην Επιτροπή και προσανατολίζομαι στο να καταψηφίσω ένα τέτοιο νομοσχέδιο σε κάποια άρθρα” είχε δηλώσει.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.