Το Flux Laboratory Athens παρουσιάζει, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020. το χορευτικό έργο «What of he was you» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Με τη συμμετοχή της Ιωάννας Τουμπακάρη και του Άντι Τζούμα, και σε χορογραφία της Μαρκέλλας Μανωλιάδη, η περφόρμανς αντλεί έμπνευση από το τραγούδι «Take Care» της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Imany. Μέσω της χορευτικής πράξης επικοινωνούμε ένα μήνυμα – κάλεσμα για ενθάρρυνση και ενότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Το project έχει λάβει τη μορφή video dance σε σκηνοθεσία του Άντι Τζούμα και θα μεταδοθεί ελεύθερα μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο 20 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα, οι καλλιτέχνες θα χορέψουν ζωντανά με τη συμμετοχή του κοινού σε διάφορες τοποθεσίες συμβολικής σημασίας στο κέντρο της Αθήνας, και στο Flux Laboratory Athens.

Στα Μαθηματικά (Αλγεβρα), μάθημα Γενικής Παιδείας εξετάστηκαν σήμερα Πέμπτη, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Μαθηματικά

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδας «τα θέματα των Μαθηματικών ήταν μέσα στην ύλη και ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας. Καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη και απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές».

Όπως σημειώνεται στο σχόλιο της ΟΕΦΕ «οι μαθητές έπρεπε να έχουν κάνει προετοιμασία για περισσότερα από ένα έτη διότι τα θέματα απαιτούσαν γνώσεις από όλες τις τάξεις του Λυκείου».

Ειδικά, δε, για τα θέματα επισημαίνονται τα εξής:

Το θέμα Α (θεωρία) απαιτούσε προσοχή σε λεπτομέρειες.
Το θέμα Β απλές γνώσεις στατιστικής.

Το Θέμα Γ ήταν αναμενόμενο και κλιμακούμενης δυσκολίας.
Το Δ θέμα θα δυσκολέψει πολλούς υποψήφιους και θα είναι αυτό που θα ξεχωρίσει τους αριστούχους.

Πρόσθετα προσόντα, τα οποία είναι απαραίτητα για την διεκδίσηση συγκεκριμένων θέσεων, περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη μονίμων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (3Κ/2020).

Μεταξύ των απαραίτητων πρόσθετων προσόντων -τα οποία συνολικά είναι 15- είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ, η άριστη ή πολύ καλή γνώση ξένων γλωσσών και η εμπειρία δύο ετών σε συγκεκριμένο αντικείμενο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.