Η Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Αρχιμουσικού κ. Δημητρίου Μαντά, για αρκετή ώρα χρωμάτισαν την όμορφη ανοιξιάτικη νύχτα με νότες και τραγούδια μιας άλλης εποχής.

Η πρωτότυπη αυτή κίνηση της Φιλαρμονικής έχει ως σκοπό να σκορπά αρμονία και χαρά στις γειτονιές της Πόλης, παιανίζοντας τραγούδια και ρομαντικές μελωδίες, δίνοντας χαρά σε όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα σ΄εκείνους που λόγω προβληματών υγείας δεν μπορούν να μετακινηθούν από το σπίτι τους.

καντάδα

Η κίνηση αυτή έχει τίτλο «Άρωμα μουσικής στις γειτονιές της Πόλης μας » και η αρχή έγινε απόψε 27 Απριλίου από την Πλατεία του Δημαρχείου και θα συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της Ανοίξεως.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής έπαιξαν και αφιέρωσαν τραγούδια στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Νικόλαο και στον κ. Δήμαρχο.

Ο Ποιμενάρχης μόλις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ευγενώς προσέφερε στον κ. Μαντά ένα τριαντάφυλλο, κίνηση αγάπης και εκτιμήσεως προς όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής χειροκροτώντας, συγχαίροντας και ευχαριστώντας της Δημοτική Φιλαρμονική και τον κ. Δήμαρχο για την ευχάριστη και πρωτότυπη κίνηση αυτή.

Αμέσως μετά τα τραγούδια συνέχισαν στις οδούς Μακροπούλου, Πλατεία Διάκου, Βύρωνος, Πλατεία Πάρκου, στα στενά σοκάκια της Πόλης με τελευταίο σταθμό την Πλατεία Ελευθερίας, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.