Επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό Αττικής πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του Κέντρου, π. Αντώνιος Παπανικολάου με συνεργάτες του, ενώ χορωδία κοριτσιών έψαλλε και τραγούδησε σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης.

Ο κ. Ανδρέας ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν πρόοδο και προκοπή έχοντας πάντα στην καρδιά τους τον Χριστό και την Ελλάδα. Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους όπου φιλοξενούνται περίπου 400 παιδιά. Ο Μητροπολίτης συζήτησε με αρκετά από τα παιδιά, με εργαζόμενους, αλλά και εθελοντές, ορισμένοι εκ των οποίων κατάγονται από την επαρχία Πωγωνίου. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώατος και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν από τον π. Αντώνιο για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί σήμερα η ΚΙΒΩΤΟΣ για παιδιά, μητέρες, ηλικιωμένους και άπορους.

Βασικό θέμα ήταν η ήδη αποφασισθείσα εγκατάσταση παραρτήματος της «ΚΙΒΩΤΟΥ» στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Κόνιτσας. Ο π. Αντώνιος επιθυμεί διακαώς την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας καθώς θεωρεί ιδανικό το περιβάλλον της Κόνιτσας και για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι εξαιτίας της κρίσης είναι αυξημένη η ζήτηση για φιλοξενία παιδιών.

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.