π. Αντώνιος Χρήστου
Κοιμήθηκε σήμερα το πρωί Μ. Πέμπτη, ο π. Μιχαήλ Περδικάκης συνταξιούχος Κληρικός της Ι. Μ. Γλυφάδας.

Ο π. Μιχαήλ υπηρέτησε χρόνια ως Κληρικός στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Κρήτη, στην Ι. Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου και εν συνεχεία στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, στην τότε ενιαία Μητρόπολη Ν. Σμύρνης και εν συνεχεία από το 2002 Μητρόπολη Γλυφάδας μέχρι τις αρχές της 2ης δεκαετίας του 21ου αιώνα, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Ο π. Μιχαήλ προσέφερε τα μέγιστα στην ανακοδόμιση του Ναού και του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και χάρις στις δικές του ενέργειες, βρήκαν χώρο εδώ και 15 χρόνια τα γραφεία της νεοσύστασης Μητροπόλεως Γλυφάδας.

Έλαβε από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλο το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου και το 2011 σε ιδιαίτερη εκδήλωση τιμήθηκε με ιδιαίτερη τιμητική πλακέτα, από τον ίδιο Μητροπολίτη για την προσφορά του στην ιεροσύνη και στην Εκκλησία γενικότερα.
Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε διάφορα προβλήματα υγείας και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρεσβυτέρα του μακαριστή Όλγα, δεν έχει ακόμη σαραντίσει από την πρόσφατη Εξόδιο Ακολουθία της.

Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Μιχαήλ Περδικάκη, θα γίνει το Μ. Σάββατο στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας στις 12 το μεσημέρι, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παύλου και η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.