Τα Τρίκαλα τίμησαν τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Βησσαρίωνα.

Με μεγαλοπρέπεια τίμησε η πόλη των Τρικάλων τον Πολιούχο Άγιο Βησσαρίωνα.

Προηγήθηκε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του εκ της Ιεράς Μονής Δουσίκου, κτήτωρ της οποίας υπήρξε ο ίδιος ο Άγιος Βησσαρίωνας.

Τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου με συμμετοχή των Μητροπολιτών Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του εκ Τρικάλων καταγομένου Επισκόπου Στρατωνικείας Στεφάνου.

Ακολούθησε υπό βροχή η Λιτανεία της Τιμίας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος και της Ιεράς του Εικόνος, με πομπή σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και στην κεντρική πλατεία, τελέστηκε η Αρτοκλασία.

Την Κυριακή ανήμερα της Εορτής θα τελεστεί λαμπρή πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα Τα Τρίκαλα αψήφησαν τη βροχή και τίμησαν μεγαλοπρεπώς τον Άγιο Βησσαρίωνα

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.