Το απόγευμα της Τετάρτης, 14ης Οκτωβρίου 2015, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής, επραγματοποιήθει η συνάντησις των Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την καθοδήγησιν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος.

Αρχικώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης με αφορμήν την αναγνωσθείσαν Ευαγγελικήν περικοπήν του σπορέως, κατά την προτεραίαν Κυριακήν, ανεφέρθη στη σπουδαιότητα της καλλιεργείας της ψυχής και την μετατροπήν της σε γην αγαθήν με τη συμμετοχή στα Μυστήρια της Εκκλησίας, αλλά και σε οποιεσδήποτε πνευματικές ευκαιρίες.

Εν συνεχεία, ανεπτύχθη εποικοδομητικός διάλογος και ετέθησαν ορισμένα προβλήματα της συγχρόνου εποχής, ετονίσθη δε η αναγκαιότητα προσεγγίσεως των νέων για την πνευματική οικοδομή τους και την ένταξί τους στη ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Εν κατακλείδι, ο Ποιμενάρχης της τοπικής Εκκλησίας ευχαρίστησε τους Ιερείς και τους λαικούς κατηχητές για την προσφερομένην θυσιαστικήν διακονίαν τους και επικαλέστηκε προς πάντας τον άνωθεν φωτισμόν και την εξ Ύψους δύναμιν.

DSC_0278.jpg

DSC_0279.jpg

DSC_0282.jpg

DSC_0285.jpg

DSC_0290.jpg

DSC_0291.jpg

DSC_0307.jpg

DSC_0321.jpg

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.