Η Μητρόπολίς Φθιώτιδος ιδιαιτέρως ενδιαφέρεται και φροντίζει τα παιδιά του Ιερού Βήματος και του Αναλογίου με διάφορες εκδηλώσεις ποιμαντικού ενδιαφέροντος, τις οποίες κατά καιρούς διοργανώνει και με τις οποίες επιδιώκει την πνευματική κατάρτιση και εκκλησιαστική μόρφωση των μικρών συνεργατών της.

Οι συνάξεις των Ιεροπαίδων είναι ωραίες εκδηλώσεις και από πλευράς εικόνας αλλά και περιεχομένου. Τα μικρά και μεγάλα αγόρια αντιλαμβάνονται ότι έχουν στην Εκκλησία ένα ιερό ρόλο, είναι βοηθοί των Ιερέων και των Ιεροψαλτών και ότι είναι οι μελλοντικοί συνεργάτες στο Ενοριακό έργο. Για τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά της Εκκλησίας η θεία Λατρεία είναι ένα μεγάλο Σχολείο, το οποίο τους προσφέρει γνώσεις και βιώματα αξέχαστα για πάντα.

Με σκοπό και πάλι την αναθέρμανση της αγάπης της Εκκλησίας προς τους Ιερόπαιδες διοργανώνουμε εόρτια εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, την Τετάρτη 15η Ιουνίου, στις 6:00 το απόγευμα. Μετά την εορτή θα προσφερθούν γλυκίσματα και πνευματικές ευλογίες.

 

Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 6:00 το απόγευμα.

Σύναξη Ιεροπαίδων της Ιεράς Μητροπόλεως

Στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου.

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.