Χθες, Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, ολοκληρώθηκαν τα δ ω ρ ε α ν σεμιναριακά μαθήματα εκμάθησης πληροφορικής στους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος, ευγενής πρωτοβουλία και προσφορά του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ.) «ΕΥΡΩΙΔΕΑ» Καρδίτσας, με την απόκτηση του πιστοποιητικού γνώσεων ECDL (Ευρωπαικό Δίπλωμα Κατάρτισης στους Υπολογιστές) κατόπιν γραπτούς δοκιμασίας.

  Σε αυτό το κάλεσμα για γνώση και κατάρτιση ανταποκρίθηκαν με μεγάλη συμμετοχή οι ιερείς της Μητροπολιτικής περιφερείας, καθώς οφείλουμε όλοι μας, ένεκα των απαιτήσεων του σύγχρονου τρόπου ζωής, να είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε ορθώς και να αξιοποιούμε καταλλήλως την τεχνολογία και το διαδίκτυο στο πολυσχιδές έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Γεώργιο Τζέλλο και τα λοιπά στελέχη της διοίκησης του Κ.Ε.Κ. «ΕΥΡΩΙΔΕΑ» για την αγαστή συνεργασία, τις υψηλής ποιότητας προσφερόμενες υπηρεσίες τους, το κύρος και την αξιοπιστία του άριστα εκπαιδευμένου επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού.

 

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.