Το Σάββατο 14 Μαΐου το Ανώτερο Κατηχητικό Σχολείο Αρρένων της Αρτας, συνοδευόμενο από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης, π. Θεολόγο, τον κατηχητή τους κ. Κων/νο Μανιφάβα, καθώς και από στελέχη των Κατασκηνώσεων, πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, Αγίου Αρσενίου και Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης, για να προσκυνήσουν τους Αγίους, κυρίως δε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και να λάβουν την ευλογία του.

Οι αδελφές του Ιερού Ησυχαστηρίου, έκαναν μια μικρή αναφορά στη ζωή του Αγίου και συγκεκριμένα στη σχέση του Αγίου με τους νέους. Στη συνέχεια, τα παιδιά έκαναν εποικοδομητικές ερωτήσεις, έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Άγιο.

Αμέσως μετά, τα παιδιά επισκέφθηκαν το σύγχρονο ψυχαγωγικό πάρκο «Magic Park» στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε όλα τα παιχνίδια. Δίπλα τους ήταν πάντα οι συνοδοί τους, κυρίως ο κατηχητής τους κ. Μανιφάβας, ο οποίος εκτός από το έργο της Κατηχήσεως το οποίο έχει αναλάβει, με μεγάλη χαρά και προθυμία βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα παιδιά και συμμετέχει αόκνως στις όποιες δραστηριότητές τους.

Τέλος, μετά τον γεύμα ξεκίνησαν για την επιστροφή στην όμορφη Άρτα, κάνoντας μια μικρή στάση για να απολαύσουν το παγωτό τους, στα όμορφα Γρεβενά.

IMG_6822.JPG

IMG_6826.JPG

IMG_6846.JPG

IMG_6851.JPG

IMG_6859.JPG

IMG_6860.JPG

IMG_6864.JPG

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.