Ποιμαντική επίσκεψη στην Σπερχειάδα πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Αρχικά επισκέφθηκε το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» όπου ευχήθηκε στους γέροντες και το προσωπικό να έχουν μια καλή και ευλογημένη χρονιά και είχε μία ευχάριστη συνομιλία με του τροφίμους του Ιδρύματος, ενώ πριν την αναχώρησή του συνεργάσθηκε με τους υπευθύνους για την πλέον εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σπερχειάδος και Γαρδικίου Αιδεσιμ. Πρωτοπρ. π. Δημήτριο Κυρίτση και άλλους κληρικούς της περιοχής επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπερχειάδος. Σκοπός της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου ήταν η επικοινωνία με τα παιδιά, στα οποία μίλησε με απλά λόγια για την χριστιανική μας πίστη και τους προέτρεψε να διαβάζουν, να θέτουν υψηλούς στόχους στην ζωή τους και να προσπαθούν πάντοτε για το καλύτερο.

Τέλος, η Διευθύντρια του Σχολείου κα Αναστασία Ευαγγελοπούλου – Τσελή ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Σχολείου ενώ ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους τους μαθητές από μία μικρή ευλογία.

0801fth (1).jpg

0801fth (2).jpg

0801fth (3).jpg

0801fth (4).jpg

0801fth (5).jpg

0801fth (6).jpg

0801fth (7).jpg

0801fth (8).jpg

0801fth (9).jpg

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.