Το πρωΐ της Παρασκευής 2ας Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκε η παράδοση των Κτηριακών Εγκαταστάσεων του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», οι εργασίες στο οποίο ολοκληρώθηκαν με τη Χάρη του Θεού και την κατάλληλη αξιοποίηση της κληρονομιάς του Μεγάλου Ευεργέτου της τοπικής Εκκλησίας, μακαριστού συμπολίτη Γεωργίου Τσικόγια.

Εκ μέρους της Τεχνικής – Κατασκευαστικής Εταιρίας «ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ Τεχνική Ο.Ε.», το έργο παρέδωσε ο Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός κ. Ιωάννης Πεσδεμιώτης. Η Επιτροπή παραλαβής του έργου αποτελούνταν από το Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, τους Αιδεσ. Πρωτ. Χριστόφορο Κατσιπουλάκη και Δημήτριο Σωπασουδάκη, Πρόεδρο του Ιερατικού Συνδέσμου της Μητροπόλεως, την Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνου κ. Ελένη Βαρνάβα, τον Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Γεώργιο Σηφάκη, Θεολόγο, και τον υπεύθυνο του κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως, Αιδεσ. Πρωτ. Γεώργιο Γαλεράκη. Επίσης παρέστη ο Αρχιτέκτων κ. Μίνως Αλεφαντινός, ο οποίος από πλευράς Μητροπόλεως ήλεγχε το έργο κατά το διάστημα των εργασιών.

Μετά τον έλεγχο και τις ενημερώσεις, αλλά και αυτοψία των χώρων, υπεγράφησαν τα σχετικά πρωτόκολλα.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Ευγένιος, ευχαρίστησε όλους για την καλή συνεργασία και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός. Ήδη, όπως είπε, έχουν ετοιμαστεί οι σχετικές τροποποιήσεις στο παλαιό Καταστατικό του Ιδρύματος και προσεχώς, αφού εγκριθούν από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης, θα δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προκειμένου να αρχίσει η λειτουργία του Κέντρου.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.