Σε μια ασφυχτικά γεμάτη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρτης πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Χολέβα την Κυριακή το απόγευμα με θέμα «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και η ελληνορθόδοξη παιδεία».

Παρουσία των Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιεροθέου και Άρτης κ. Ιγνατίου, των κληρικών, των τοπικών Αρχόντων και πλήθους λαού, ο κ. Χολέβας με πολύ περιεκτικό και κατανοητό τρόπο παρουσίασε το εθνοσωτήριο έργο του Πατροκοσμά, ιδιαίτερα στον τομέα της ελληνορθόδοξης μορφώσεως και ανάστασης του έθνους, πτυχές του οποίου παρουσίασε μέσα από τις ιστορικές πηγές και μαρτυρίες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον ομιλητή για την παρουσία του και την επίκαιρη αφυπνιστική εισήγησή του, τονίζοντας και ο ίδιος ότι το έθνος μας θα καταφέρει πάλι να σταθεί στα πόδια του έχοντας εμπιστοσύνη στο Θεό και στις ελληνορθόδοξες παραδόσεις του.

Της ομιλίας προηγήθηκε η τέλεση του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, το οποίο βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

_MG_7424.JPG

_MG_7431.JPG

_MG_7460.JPG

_MG_7466.JPG

_MG_7504.JPG

_MG_7520.JPG

_MG_7526.JPG

_MG_7534.JPG

_MG_7560.JPG

_MG_7587.JPG

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.