Την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, τους διδασκάλους και τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, συνοδευόμενος από τον Πρεσβ. Ιωάννη Γκρινιάρη, Εφημέριο της Ενορίας Αγ. Σπυρίδωνος Χαλκίδος, στα όρια της οποίας ευρίσκεται το Σχολείο και τον Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό.

Κατά την επίσκεψη του ο Σεβασμιώτατος επικοινώνησε με τους μικρούς μαθητές, τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Στάμου, την Υποδιευθύντρια κ. Κατερίνα Παπανικολάου και τους Διδασκάλους, όπως και τον συνταξιοδοτηθέντα πρώην Διαυθυντή κ. Γεώργιο Κάβουρα, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου, οι οποίοι του επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τους μαθητές με λόγο απλό και αμέσως μετά ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, ενώ ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες.

Στη συνεχεια οι διδάσκοντες παρέθεσαν πρωινό κέρασμα, ενώ προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο μία Εικόνα του Μυστικού Δείπνου, εις ανάμνησιν της επισκέψεώς του στο Σχολείο.

4. Episkepsi sto 2o Dimotiko Xalkidos 13.6.2016 001.jpg

4. Episkepsi sto 2o Dimotiko Xalkidos 13.6.2016 002.jpg

4. Episkepsi sto 2o Dimotiko Xalkidos 13.6.2016 003.jpg

 

Νταλιάρης Γιώργος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.