Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος σε Κατασκηνώσεις και Κέντρα Φιλοξενίας Παιδιών.

Συγκεκριμένα:

  • Την Τετάρτη 27 Ιουλίου επισκέφθηκε το Κέντρο Φιλοξενίας,που λειτουργεί στο συγκρότημα των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων Σβορώνου, όπου φιλοξενήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη 50 νέοι από την Ιερά Επισκοπή Μπιαλίστοκ Πολωνίας, με επικεφαλής τον Πρεσβύτερο π. Μάρκο. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους φιλοξενούμενους, τονίζοντας τους στενούς πνευματικούς δεσμούς που υφίστανται μεταξύ των Ορθοδόξων πιστών Ελλάδας και Πολωνίας.
  • Την Τετάρτη 2 Αυγούστου επισκέφθηκε την περίοδο των μεγάλων κοριτσιών στην Κατασκήνωση της ΓΕΧΑ Κατερίνης, στη Βροντού, με υπεύθυνο τον Πρωτοπρ. Αθανάσιο Μαρινόπουλο. Αρχικά τελέστηκε η Μικρή Παράκληση της Παναγίας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών και των κατασκηνωτριών με ομιλία του Σεβασμιωτάτου.Την ίδια ημέρα επισκέφθηκε το Κέντρο Φιλοξενίας, που λειτουργεί στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης, όπου φιλοξενούνταν μαθήτριες λυκείου με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Διονύσιο Γκόλια. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικές νουθεσίες στις μαθήτριες, ευχόμενος καλή δύναμη και επιτυχία ιδιαίτερα σε όσες θα αρχίσουν την προετοιμασία τους και θα συμμετάσχουν στις προσεχείς Πανελλήνιες Εξετάσεις.
  • Την Πέμπτη 10 Αυγούστου επισκέφθηκε την περίοδο φοιτητών, στην Κατασκήνωση της ΓΕΧΑ Λάρισας, στην Παραλία Σκοτίνας, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Κύριλλο Ιατρό. Παράλληλα, φιλοξενούνταν, την ϊδια ημέρα, και φοιτητές της ΓΕΧΑ Κατερίνης. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε και ομίλησε κατάλληλα στη Μεγάλη Παράκληση της Παναγίας.

Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος

Μητροπολίτης Γεώργιος Κατασκήνωση

Μητροπολίτης Κίτρους Κατασκήνωση

Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος Κατασκήνωση

Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.