Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως μουσική εκδήλωση από την Χορωδία και Ορχήστρα Νέων "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος" από την ομώνυμη ενορία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Για περίπου 2 ώρες η Χορωδία και η Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του κ. Χρυσοστόμου Σταμούλη, καθηγητού Θεολογίας του Α.Π.Θ. και καταξιωμένου μουσικού, ξεσήκωσε την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου με σύγχρονα τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών. Πολλές ήταν οι φορές που το ακροατήριο τραγουδούσε μαζί με τη Χορωδία και τους τραγουδιστές συνεπαρμένο από τη μουσική, ενώ μετά από κάθε τραγούδι τα χειροκροτήματα δονούσαν την αίθουσα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε μαζί με το Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμος, ο βουλευτής κ. Δημοσχάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γκότσης.

Στο τέλος της συναυλίας η χορωδία τραγούδησε το “Σαμοθράκης Βήμα”, το νέο τραγούδι αφιερωμένο στο νησί της Σαμοθράκης σε μουσική της κ. Ζωής Τηγανούρια, καταξιωμένης σαμοθρακίτισσας ακορντεονίστα, και στίχους του Μητροπολίτου κ. Ανθίμου.

Ο Μητροπολίτης στο τέλος ευχαρίστησε τον “συμφοιτητή και φίλο” του κ. Χρυσόστομο Σταμούλη για την υπέροχη συναυλία και ανανέωσαν το ραντεβού για μία συναυλία στις Φέρες, στην Παναγία την Κοσμοσώτειρα.

0806alex (1).JPG

0806alex (2).JPG

0806alex (3).JPG

0806alex (4).JPG

0806alex (5).JPG

0806alex (6).JPG

0806alex (7).JPG

0806alex (8).JPG

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.