Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θεμελίωσε δύο νέα κτίρια στον χώρο των ξατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στο όρος Πάικο.

Στην τελετή μετείχαν κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως και μέλη της Επιτροπής κατασκηνώσεων, οι υπεύθυνοι για τα κατασκευαστικά έργα μηχανικοί κ.ά.

Η ανέγερση των δύο κτιρίων πραγματοποιείται με χορηγία της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος, ενώ θα πραγματοποιηθούν και επιπλέον εργασίες με την χρηματοδότηση των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως και άλλων δωρητών προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρώτο και περισσότερο απαιτητικό στάδιο της ριζικής ανακαίνισης του χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιερά Μητρόπολις προωθεί επί σειρά ετών το ζήτημα του εκσυγχρονισμού των κατασκηνώσεων προκειμένου να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη αδειοδότηση τους από τις αρμόδιες αρχές αλλά και την βέλτιστη λειτουργία τους. Ήδη έχει πετύχει την οριστική τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού των Κατασκηνώσεων, το οποίο εκκρεμούσε επί δεκαετίας. Μερίμνησε επίσης για την εκπόνηση ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής μελέτης για την ανακαίνιση τους με άριστες προδιαγραφές, σύμφωνα με την οποία έχουν ήδη εκδοθεί και οι απαραίτητες σχετικές οικοδομικές άδειες.

2015 6 Θεμελίωση Αρχηγείου 001.JPG

2015 6 Θεμελίωση Αρχηγείου 003.JPG

2015 6 Θεμελίωση Αρχηγείου 011.JPG

2015 6 Θεμελίωση Αρχηγείου 015.JPG

2015 6 Θεμελίωση Αρχηγείου 021.JPG

2015 6 Θεμελίωση Αρχηγείου 025.JPG

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.