Μητρόπολη Καλαβρύτων: Τρισάγιο στην μνήμη του μακαριστού Ιεράρχου Σηλυβρίας κυρού Αιμιλιανού τελέστηκε επί του μνήματός του στο κοιμητήριο Αιγίου κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ Αμβροσίου.

Έντεκα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την εις Κύριον εκδημία τού μακαριστού Ιεράρχου Σηλυβρίας κυρού Αιμιλιανού Τιμιάδη και το μεσημέρι, κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, τελέστηκε τρισάγιο επί του μνήματός του στο κοιμητήριο Αιγίου υπέρ αναπαύσεως τής ψυχής του.Ο μακαριστός Μητροπολίτης Σηλυβρίας κατά την παραμονή του στην Αιγιάλεια διακρίθηκε διά τον ιεραποστολικό ζήλο του, καθώς, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, μετέβαινε ακούραστος από χωριό σε χωριό, με νεανική φλόγα και δύναμη για να ιερουργήσει, να εξομολογήσει, να κηρύξει τον Θείο Λόγο, να παρηγορήσει και να
συμβουλεύσει. Ενδιαφερόταν για όλα τα θέματα της καθημερινής ζωής, για την ανάπτυξη της περιοχής, το περιβάλλον, τον Μοναχισμό καιτα κοινωνικά προβλήματα. Στο πρόσωπό του συναντήθηκαν η ευγένεια και η λευκότητα της ψυχής, η ακεραιότητα του χαρακτήρος, η απροσμέτρητη καλοσύνη και η εύστοχη κρίση. Ακολούθως, οι ιερείς τέλεσαν τρισάγιο στον προκάτοχο του σεπτού Ποιμενάρχη μας, αοίδιμο Μητροπολίτη κυρό Γεώργιο, αλλά και στους μακαριστούς γονείς του, Γεώργιο και Νικολίτσα.

Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων Και Αιγιαλείας

Τρισάγιο μακαριστού Σηλυβρίας κυρού Αιμιλιανού

Τρισάγιο μακαριστού Σηλυβρίας Αιμιλιανού

Τρισάγιο Σηλυβρίας κυρού Αιμιλιανού

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.