ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ: Μήνυμα αισιοδοξίας του Μητροπολίτη Δημητριάδος στους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά. Πατρικές ευχές απευθύνει στο μήνυμα του προς τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων για τη νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκινά καθυστερημένα λόγω των ζημιών που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία Daniel, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ Ιγνάτιος.

Ο Σεβασμώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος συμβουλεύει τους μικρούς μαθητές όπως οι γονείς τους και οι δάσκαλοι να κρατούν γερά το τιμόνι του δικού τους καραβιού για ν΄ αντιμετωπίσουν τις φουρτούνες και να γλυτώσουν από τα βράχια που κρύβονται κάτω απ΄ το νερό.

Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος Αγιασμός σχολείου

Αναφέρει επίσης μεταξύ άλλων πως:

«Όλοι μας παίρνουμε δύναμη από το φως της αγνής ψυχής σας και να είστε βέβαιοι πως η αγάπη μας για σας, μας δίνει κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της πρωτόγνωρης θεομηνίας που χτύπησε τον Βόλο και όλη τη Μαγνησία.

Για σας, θα κάνουμε το κάθε τi, ώστε η ζωή όλων μας να ξαναβρεί τους παλιούς της ρυθμούς κι εσείς να συνεχίσετε τον δρόμο σας με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και την βεβαιότητα ότι τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν».

Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος Αγιασμός σχολείων

Διαβάστε όλα τα νέα των Ιερών Μητροπόλεων από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.