Στην κατάμεστη από Σιφνίους Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος "ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΟΚΟΥ", στην Απολλωνία της Σίφνου, παιδιά του Γυμνασίου με παραδοσιακά όργανα και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου έψαλαν τα Κάλαντα στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, κατά την Εορταστική Εκδήλωση, που χθες οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη...

με τη συνέργεια του Αρχιερατικού Επιτρόπου και των Εφημερίων της νήσου, παρουσία του Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, του Επάρχου Σίφνου κ. Νικόλαου Μπενάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνστ. Σούλη, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων τοπικών Φορέων και Συλλόγων, Εκκλησιαστικών Επιτρόπων, Ιεροψαλτών και πλήθους πιστών.

Οι Ιερείς, μάλιστα του νησιού, συνέθεσαν και ειδικά κάλαντα για τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, που τραγούδησαν τα μέλη του Συλλόγου, με την κατακλείδα “Χίλιες ολόθερμες ευχές, υγεία, ευημερία, εκ μέρους όλων των Σιφνιών καλή ποιμαντορία”! Εκ μέρους του ιερού Κλήρου, τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ προσεφώνησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σίφνου και εκ μέρους του λαού ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης, ευχηθέντες και οι δύο συνέχιση της αγλαοκάρπου ποιμαντορίας του, για τη συμπλήρωση δεκαπέντε ετών Αρχιερατικής Διακονίας του, και τον ευχαρίστησαν για όσα προσφέρει στη Σίφνο και το λαό της.

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε στη χαρά, που πρέπει να έχουμε στη ζωή μας και με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα και προέτρεψε τους πιστούς να χαμογελούν, λέγοντας ότι “μόνο οι κακοί και τα θηρία δεν χαμογελούν”, προσθέτοντας ότι το χαμόγελο είναι πολύτιμο στοιχείο στη ζωή μας, που δίνει δύναμη, θάρρος και ελπίδα σε μας τους ίδιους και στο διπλανό μας.

Εν συνεχεία, ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα, την οποία έκοψε από κοινού με το Δήμαρχο και τον έπαρχο Σιφνου, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, και ευχήθηκε για το νέο έτος.

P1530143.jpg

P1530147.jpg

P1530151.jpg

P1530171.jpg

P1530176.jpg

P1530210.jpg

P1530237.jpg

P1530258.jpg

P1530271.jpg

P1530300.jpg

P1530305.jpg

Νταλιάρης Γιώργος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.