ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΓ ΛΟΥΚΑ: Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κωνσταντιανής κ. Κοσμάς χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου του Μητροπολιτικού Ναού π. Ιωάννου Λιγνού και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Γεωργίου Χριστογιάννου.

Τον Θείον Λόγον εκήρυξε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας. Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο για την έμπρακτη αγάπη του προς το πρόσωπο του ενθυμούμενος την ιερατική του Διακονία στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως επί 18 έτη. Επίσης ευχαρίστησε τους αδελφούς κληρικούς του ιερού Ναού με τους οποίους πορεύθηκε τα χρόνια της ιερατικής του διακονίας. Τέλος ευχήθηκε υγεία και την χάρη του Τριαδικού Θεού στους πιστούς ενορίτας της πόλεως.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μπένος προσεφώνησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο ευχόμενος ο Θεός να του χαρίζει υγεία και δύναμη ώστε με τον ίδιο θερμό ζήλο να συνεχίζει επί έτη πολλά το Ιεραποστολικό έργο.

Κυριακή ΙΓ' Λουκά στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Κυριακή ΙΓ' Λουκά στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως 2023

Κυριακή ΙΓ' Λουκά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Κυριακή ΙΓ' Λουκά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Κυριακή ΙΓ' Λουκά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως 2023

Κυριακή ΙΓ' Λουκά στον Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Κυριακή ΙΓ' Λουκά στον Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως 2023

Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος

Κυριακή ΙΓ' Λουκά στον Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τις Ιερές Μητροπόλεις στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.