Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής του Μεγανησίου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Κατωμερίου Μεγανησίου ἐλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου, 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 12.00 μ.μ. η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του νησιού.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεοφιλος τελέσε αρχικά την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη Εγκαταστάσει της νέας Δημοτικής Αρχής, πλαισιούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Μπούρη, τον εφημέριο Ενορίας Κατωμερίου Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερο π. Ευάγγελο Αρώνη, τον εφημέριο ενορίας Σπαρτοχωρίου Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερο π. Ελευθέριο Κωσταράκη και τον Ευλαβέστατο Ιεροδιάκονο π. Χριστοφόρο Αραβανή.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τον θρησκευτικό όρκο τον οποίο επανέλαβαν ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας και αρκετά μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια διαβάστηκε από τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ. Σ. ο πολιτικός όρκος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία στον κ. Δάγλα μια ιερά εικόνα ευχόμενος τόσο στον νέο Δήμαρχο Μεγανησίου όσο και τα μέλη του Δ.Σ. καλή δύναμη στο έργο της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, εκπρόσωποι των Σωμάτων ασφαλείας του Νομού Λευκάδας, αντιπρόσωποι τοπικών σωματείων και πλήθους δημοτών και επισκεπτών του Μεγανησίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.