Με ιδιαίτερη κατάνυξη, ιεροπρέπεια και συμμετοχή μεγάλου πλήθους πιστών, ιδιαίτερα νέων, γιορτάστηκε η μνήμη του αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού, στον Ιερό Ναό του αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Ν.Φιλαδέλφεια,το ισόγειο του οποίου τιμάται στο όνομα του αγίου και φυλάσσεται απότμημα από το ιερό του Λείψανο.

Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεως Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Αρβανίτης ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο προτρέποντας τους πιστούς και μάλιστα τους νέους και τις νέες που είχαν κατακλύσει τον Ναό, να τιμήσουν τον άγιο Μηνά εμπνεόμενοι από το αγωνιστικό Χριστιανικό του πνεύμα αντιστεκόμενοι στην ηθική παρακμή των ημερών μας, ενώ μετέφερε και τις ευχές και ευλογίες του Σεβ.Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.Γαβριήλ.

Στο τέλος της λατρευτικής συνάξεως ο Προϊστάμενος του Ι.Ναού π.Τιμόθεος Ηλιάκης ευχαρίστησε θερμά τον Πρωτοσύγκελλο π.Επιφάνιο για την παρουσία του στον Ιερό Ναό και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευάρεστα στον Θεό με τις πρεσβείες του αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού.

amhn15 002.jpg

amhn15 003.jpg

amhn15 008.jpg

amhn15 013.jpg

amhn15 016.jpg

amhn15 032.jpg

amhn15 039.jpg

amhn15 041.jpg

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.