Με λαμπρότητα εορτάσθη η μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Ανήμερα ετελέσθη η Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Μπεγουλακίου Πατρών υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, εν πληθούση Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανεφέρθη στην ομιλία του Αποστόλου Παύλου στην Αθήνα και στα διαχρονικά μηνύματα της Παυλείου διδασκαλίας.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επήνεσε και συνεχάρη την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών που εόρτασε και ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για την διακονία τους και για την εν γένει προσφορά τους στην Πατρίδα.

Ευχήθηκε δε σε όλους, στους Ιερείς και στο λοιπό προσωπικό του Ναού και σε όλους τους ενορίτες έτη πολλά και ευλογημένα.

Την παραμονή ετελέσθη ο Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Μπεγουλακίου Πατρών, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου με την συμμετοχή πολλών Ιερέων και πλήθους Λαού.

Ο Θεοφιλέστατος εκήρυξε επικαίρως τον θείο λόγο αναφερθείς στα μηνύματα για την πνευματική μας ζωή που απορρέουν από την εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων.

Ανήμερα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.Χρύσανθος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου Πατρών, με την συμμετοχή πολλών ευσεβών χριστιανών.

2906PATRA (1).jpg

2906PATRA (2).jpg

2906PATRA (3).jpg

2906PATRA (4).jpg

2906PATRA (5).jpg

2906PATRA (6).jpg

2906PATRA (7).jpg

2906PATRA (8).jpg

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.