του Νίκου Τράντα

Στην έδρα του, στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου επέστρεψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος, κατόπιν μακράς απουσίας στην Αθήνα, όπου, από τον περασμένο Μάρτιο υποβάλλεται σε συστηματική θεραπεία για την αντιμετώπιση σοβαρής ασθένειας. 

Χθες, τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε στο γραφείο του, στη Νεάπολη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ενώ από τη Δευτέρα που έγινε γνωστή η επιστροφή του, παράγοντες του τόπου και οι ιερείς της Μητροπόλεως σπεύδουν να τον δουν από κοντά, να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Οι ανάγκες της θεραπείας στην οποία υπόκειται σε εβδομαδιαία βάση τον ανάγκασαν ως σήμερα να παραμείνει στην Αθήνα.

Η τροποποίηση του προγράμματος της θεραπευτικής αγωγής και η ανάγκη αλλαγής περιβάλλοντος, για να βρεθεί κοντά στον τόπο που υπεραγαπά και τους ανθρώπους που τον αγαπούν και έχουν στερηθεί επί μακρόν την παρουσία, το ποιμαντορικό του έργο και κυρίως τον παρηγορητικό λόγο και τη στήριξή του, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον τόπο και το λαό που αναζητά πνευματικά ερείσματα για να κρατηθεί και να ελπίσει σε ένα καλύτερο μέλλον, τον έφεραν αυτές τις ημέρες πίσω.

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.