Εγκαινιάστηκε, την Δευτέρα 23.11.2015, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ένα ακόμη κελάρι της αγάπης, από το οποίο θα δίδωνται τρόφιμα και ήδη ρουχισμού σε αδελφούς μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν ποικίλες ανάγκες.

Ο χώρος εδωρήθη στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, από την οικογένεια Κωνσταντίνου Χελά, για να εξυπηρετήση τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες της τοπικής μας Εκκλησίας.

Πρόκειται για όλο το ισόγειο μιάς πολυκατοικίας, στο συγκρότημα κατοικιών Χελά, το οποίο ισόγειο, γέμισε από τρόφιμα και ενδύματα από μια συγκινητική προσφορά των Πατρινών.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά τον αγιασμό μίλησε για την μεγάλη αρετή της ελεημοσύνης και την σωτήρια αξία της, ανεφέρθη στην φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχαρίστησε εκ βαθέων την οικογένεια Χελά, για την μεγάλη τους προσφορά στην τοπική μας Εκκλησία προς ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Επίσης, ευχαρίστησε τους Πατέρες του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, π.Παναγιώτη Ταρσινό και π.Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, όπως και τους υπευθύνους στο κελάρι της αγάπης, π. Παναγιώτη Θωμά, π. Νικόλαο Δαραμούσκα και τον αδελφό του, Διάκονο Κωνσταντίνο Δαραμούσκα.

Επίσης, το συνεργείο από Ιερείς και Λαϊκούς, νέους ανθρώπους οι οποίοι εκοπίασαν τα μέγιστα για τον ευτρεπισμό του χώρου.

Τέλος, εξέφρασε ευχαριστίες προς τους Ιερείς όλων των Ενοριών των Πατρών, για την συμμετοχή τους σε αυτή την προσπάθεια της συλλογής τροφίμων και ρουχισμού για τους ενδεείς αδελφούς μας.

Προς άπαντα τον Πατραϊκό Λαό ο Σεβασμιώτατος έδωσε τα εύσημα της αγάπης και τον δίκαιο έπαινο για τα φιλάνθρωπα αισθήματά του.

DSC_4723.JPG

DSC_4730.JPG

DSC_4735.JPG

DSC_4737.JPG

DSC_4741.JPG

DSC_4766.JPG

DSC_4791.JPG

DSC_4794.JPG

DSC_4836.JPG

DSC_4840.JPG

DSC_4876.JPG

DSC_4885.JPG

 

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.