Στην δωρεά ενός σύγχρονου ιατρικού μηχανήματος καρδιακού υπερηχογράφου προχώρησε η Ιερά Μητρόπολις Σερρών και Νιγρίτης προς το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Το νέο μηχάνημα αγοράσθηκε από την Ιερά Μητρόπολη, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος κ. Ν. Νικολαϊδη. Το νέο μηχάνημα του καρδιακού υπερηχογράφου τοποθετήθηκε ήδη στην καρδιολογική κλινική του Γ. Νοσοκομείου και τέθηκε αμέσως σε λειτουργία, ώστε να καλυφθούν οι σχετικές ανάγκες όλου του Νομού Σερρών.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου κ. Ν. Νικολαϊδη, η έλλειψη έως και σήμερα, ενός νέας τεχνολογίας καρδιακού υπερηχογράφου δημιουργούσε δυσλειτουργία στην εξυπηρέτηση των ασθενών με καρδιολογικά νοσήματα. Ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε εγκαρδίως την Ιερά Μητρόπολη και προσωπικά τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, γι’ αυτή την άμεση και συγκινητική κινητοποίηση ανθρωπιάς και αγάπης της τοπικής Εκκλησίας.

Από την πλευρά του ο Σεβ. Ποιμενάρχης Σερρών, ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του καρδιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Σερρών επ’ ωφελεία του λαού μας. Επίσης διεβεβαίωσε τον κ. Διοικητή για την βαθειά του εκτίμηση στο σπουδαίο έργο που επιτελεί συνολικώς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών και μάλιστα κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες και ευχήθηκε την ευλογία του Θεού στο υψηλό τους έργο.
 

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.