ΩΔΕΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, με επίκαιρους Εκκλησιαστικούς Ύμνους και Τραγούδια από Χορωδιακά Σύνολα που θα φιλοξενηθούν.

Η εκδήλωση αυτή με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα» τελεί υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος μετά το πέρας της συναυλίας θα προσφέρει δώρα στα παιδιά, μερίμνη του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Την καλλιτεχνική επιμέλεια την έχει ο Ο Γενικός Διευθυντής του Ωδείου κ. Νικόλαος Αμοργιανός, ενώ η Είσοδος είναι Ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα Ωδείου

Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Με τις ευχές και ευλογίες Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς βάζει νέες βάσεις στη μουσική τέχνη της πόλης μας, με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για παιδιά και ενήλικες, υπό τη νέα διοίκηση του Μουσικολογιωτάτου κ. Νικολάου Αμοργιανού ως Γενικού Διευθυντού του Ωδείου.

Καταξιωμένοι Καθηγητές, Μουσικολόγοι και Μουσικοπαιδαγωγοί, θα προσφέρουν την εμπειρία τους και θα μεταδίδουν σε όλους τους μαθητές την γνώση και την αγάπη τους για τη μουσική τέχνη και επιστήμη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.