Σε επίθεση εναντίον του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου προχώρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Αυτοψία».

Ο υπουργός αναφερόμενος στα στρατόπεδα ανά την επικράτεια και σε πιέσεις τοπικών παραγόντων αναφέρθηκε στον Σεβασμιώτατο λέγοντας ότι του «επιτίθεται συνεχώς διότι τα τετράδια με τα ρουσφέτια που του έστελνε ο ίδιος δεν τα ικανοποιεί».
Σε διευκρίνιση που ζήτησε ο Αντώνης Σρόιτερ για το αν ο Μητροπολίτης έστελνε τετράδια με ρουσφέτια, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι έστελνε ολόκληρα τετράδια και επίσης είπε ότι οι άλλοι το κατάλαβαν, αλλά ο Μητροπολίτης αποφάσισε ότι θα επιτεθεί στον Υπουργό Άμυνας γιατί θέλει να έχει 3 στρατόπεδα και ένα βιβλίο ρουσφέτι, αυτό όπως είπε ο Υπουργός δε γίνεται.

Δείτε το επίμαχο σημείο της συνέντευξης…

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ 6 χρόνια πριν

    Η Εκκλησία είναι αγία. Τα μέλη της όμως έχουν πολλές αδυναμίες. Επιτέλους οι έχοντες αξιώματα μέσα στη Εκκλησία δώστε το καλό παράδειγμα σε όλους τους πιστούς. Ζητάνε ρουσφέτια ο κόσμος από τους πολιτικούς, ζητάμε τώρα και εμείς μέσα στην Εκκλησία ρουσφέτια από τους πολιτικούς. Νομίζω οτι εμείς μέσα στη Εκκλησία ζητάμε βοήθεια- ρουσφέτι μόνο από τον Χριστό. Ο Ιησούς Χριστός ας μας ελεήσει όλους μας. Τι κατάντια Θεέ μου.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.