ΩΔΕΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αγιασμός και Βράβευση του σπουδαίου Λυράρη Βασίλη Σκουλά στο Ωδείο της Ι.Μ.Π.. Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18.00 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ θα τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, παρουσία των σπουδαστών και γονέων και θα απονείμει τους Τίτλους Σπουδών.

Μία ξεχωριστή στιγμή για το Μητροπολιτικό Μουσικό Ίδρυμα θα είναι η παρουσία του κορυφαίου Έλληνα Λυράρη της Κρήτης και Μουσικοσυνθέτη κου Βασίλη Σκουλά, όπου θα βραβευτεί και θα αναγορευθεί Επίτιμος Καθηγητής του Ωδείου της Ι.Μ.Π. Επίσης, το παρόν θα δώσει ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής, ευπατρίδης και δωρητής του Ωδείου κος Γιώργος Τσούκαλης, όπου ο Διευθυντής του Ωδείου κος Νικόλαος Αμοργιανός θα παρουσιάσει και επίσημα την νέα αίθουσα Κρουστών που τίθεται σε λειτουργία, παρόντος Του σεπτού Ποιμενάρχου Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ.

Τέλος, οι Καθηγητές του Ωδείου θα ερμηνεύσουν δύο από τις πιο γνωστές Κρητικές Μελωδίες, προς τιμήν του τιμηθέντος Λυράρη κου Βασίλη Σκουλά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, γιορτάζοντας τα 4 χρόνια λειτουργίας του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Νικόλαος Αμοργιανός
Γενικός Διευθυντής
του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Διαβάστε όλα τα νέα των Ιερών Μητροπόλεων από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.